Ghostwriter

Hvis du har et godt emne til en fagbog, men ikke selv kan skrive den, så kan en ghostwriter hjælpe dig.

 

Har du brug for hjælp til din bog?

Kæmper du stadig med “Show, don’t tell”? Har du allerede udskiftet samtlige adjektiver med verber? Og er det ved at være flere år siden, du lovede dig selv, at i år ville du skrive den bog?

Så er det nu, du har brug for hjælp til at få formidlet din viden, så den ikke får lov til at gemme sig i dit forskningsprojekt eller i din specialistvirksomhed.

Få hjælp fra en ghostwriter

Du er eksperten

Du er eksperten på dit faglige område, og en ghostwriter er formidleren af din viden eller din historie. Dit problem vil typisk være, at du formidler din ekspertviden til fagfæller i stedet for til dem, som er din egentlige målgruppe. Min opgave er at samle din viden og få den formidlet, så den rammer lige præcis din læser. Vi gør hver især det, vi er bedst til, men vi gør det i et samarbejde med hinanden. Så i virkeligheden er “ghostwriter” ikke et helt dækkende begreb, for det er nærmere en medforfatter, du får.

 

Arbejdsprocessen

Jeg interviewer dig og finder ind til kernen af dit budskab, og i fællesskab skaber vi en god struktur og beslutter, hvordan indholdet skal doseres. Ofte dukker nye idéer op undervejs, koncepter bliver forfinet, og metoder bliver videreudviklet. Det plejer at være en inspirerende, dynamisk og udfordrende proces – skyllet ned med uhyre mængder af kaffe.

Mens jeg får sat ord på dine tanker og skriver på din bog, følger du med fra sidelinjen og redigerer og godkender løbende teksten.

Jeg har hjulpet flere eksperter videre med deres bogprojekter og har indtil videre skrevet seks fagbøger.

Og der er flere på vej.

Se prisen for en ghostwriting.