Få skriverådgivning mens du skriver

Gør din skriveproces sjovere og langt mere dynamisk med din egen personlige skriverådgiver. Rådgivningen er tilpasset din skrivestil og hjælper dig der, hvor du har brug for det. 

Med løbende skriverådgivning bevæger du dig hele tiden i den rigtige retning for din tekst. Du undgår at fare vild og at ville for meget med din tekst. Skriveprocessen kan være ensom, og du kan hurtigt miste overblikket over din tekst. Hvis ikke du er del af en skrivegruppe og heller ikke ønsker at lade andre læse dit manuskript, har du kun dine egne gisninger at tage beslutninger ud fra. Og det er sjældent nok.

Det er heller ikke altid en god idé at få din ægtefælle eller søster til at læse bogen igennem. De vil som regel gerne rose dig og gøre dig glad, nu hvor du har svedt over computeren i samtlige weekender de sidste tre år.

Så allier dig med en skriverådgiver og bliv overrasket, inspireret og få struktureret dit stof.

Det at skrive er meget mere end blot at få formuleret dine pointer hen over 12 kapitler, at få knaldet et forord af og så hurtigt smække et kort resumé sammen til en bagsidetekst, og så skulle dén være hjemme!

Enhver, der har skrevet en bog, ved, at der ligger mange timer bag hvert eneste velfungerende kapitel, afsnit og sætning. Men at alt skriveriet også kan være sjovt og givende.

Skriverådgivning

 

Strukturer dit arbejde med skriverådgivning

Som skrivekonsulent kigger jeg på dine helt konkrete udfordringer – det kan være i forhold til bogens rene indhold og form, og det kan også være i forhold til skriveprocessen. Jeg hjælper dig, så du får struktureret dit arbejde med bogen, og så du kommer videre, når siden bliver ved med at være blank. Og jeg hjælper dig med at rydde op og sortere fra, når du får lavet flere og flere mapper med uendelige noter og research og aldrig kommer i gang med selve manuskriptet. Jeg finder ind til kernen af din bog. Du skal nemlig ikke skrive alt, hvad du ved.

Jeg oplever tit, at forfattere får fornyet tro på deres projekt, bliver inspireret og finder deres egen forfatterstemme, når vi begynder et samarbejde.  Erstat de dårlige vaner med gode, ryd dit sprog for distanceret rapportformuleringer og få lysten til at skrive tilbage.

Klippekort til skriverådgivningDu kan booke mig løbende fra time til time, eller du kan købe et klippekort på 5, 10, 20 eller 30 timer.

Ring til mig på tlf. 61 69 84 17, så finder vi ud af, hvad du har brug for. Måske er det kun et par timers rådgivning, der skal til, for at du tør kigge på dit manuskript igen.