En artikel baseret på din bog

Hvis du har skrevet en fagbog om et emne, som vil være interessant for en bestemt faggruppe, kan du få hjælp til at skrive en artikel. For eksempel en artikel til et fagblad. Kravene til en artikel er anderledes end kravene til en bog. Derfor skal du være bevidst om, hvem du skriver til, og hvilken genre du bevæger dig inden for.

Det kan være, at du har skrevet en fagbog, som lægger op til debat om et aktuelt emne. Eller at du har en ny vinkel på et velkendt problem. Måske har du skabt en hybrid mellem forskellige teorier og præsenterer en ny metode inden for ledelse, psykologi, sundhed eller noget helt andet.

Et nyt emne eller en anderledes tilgang 

En velskrevet artikel om dit nytænkende emne eller din anderledes tilgang kan hjælpe din bog videre ud i verden.

Måske har vi allerede samarbejdet om din bog, og derfor kender jeg dit emne. Men du kan også kontakte mig, hvis vi ikke har arbejdet sammen før. Så læser jeg din bog og tager en snak med dig, inden jeg skriver artiklen for dig.

Ring til mig på 61 69 84 17 eller send mig en mail på rikke@rikkefinland.dk, hvis du vil høre om mulighederne for at få skrevet en artikel baseret på din bog.