Flyers og postkort til din bog

Hvis du har udgivet en bog og skal holde foredrag eller markedsføre din bog, kan det være en god ide at få trykt enten flyers eller postkort med omtale af bogen.

Markedsføringsmaterialet er nemt at dele ud og fungerer som en appetitvækker på din bog, og du kan få kontakt til endnu flere potentielle læsere.

Essensen af bogen på et postkort

Mange af de forfattere, jeg har arbejdet sammen med, har fået skabt fine flyers, plakater og postkort, som præsenterer deres bog. Det gør det endnu nemmere for folk at beslutte sig for, om lige præcis den bog er noget for dem.

Hvis du har brugt mig som din redaktør eller ghostwriter, er det nemt også at overlade tekstforfatterdelen til mig, når det gælder alt dit ekstramateriale til bogen.

Har du ikke har arbejdet sammen med mig før, læser jeg din bog og sætter mig ind i dit emne, så jeg kan skrive teksterne for dig.

Du kan eventuelt benytte dig af mine klippekort, hvis du ønsker, at jeg skal skrive teksten til dine flyers og postkort.

Er du i tvivl om noget, så er du velkommen til at ringe til mig på 61 69 84 17 eller sende mig en mail på rikke@rikkefinland.dk.