Manuskripthjælp

Der skal være en grund til, at de der træer bliver fældet for at kunne trykke din bog. Nogle gange er bogen så god, så det er stammerne værd. Andre gange er det synd for træerne.

Hvis du skal undgå nogen som helst form for medlidenhed med diverse træsorter, skal du sørge for at have relevant og unik viden, du kan præsentere for læseren. Og du skal sørge for, at den viden også bliver formidlet i en velskrevet og velkomponeret bog, der … og det er vel ikke for meget forlangt … skiller sig ud fra mængden.

Du kan vælge mellem flere forskellige former for manuskripthjælp, alt efter hvor du er henne i processen, og hvad du kæmper mest med. Måske er du i tvivl om, hvorvidt du skal udgive selv, måske aner du ikke, hvem du skriver til, eller også sejler du generelt rundt i manuskriptet.

Du kan vælge at få hele dit manuskript redigeret, så du ender med en færdig bog, der blot skal korrekturlæses, eller du kan få en overordnet rådgivning i forhold til dit manuskript, så du selv kan arbejde videre på teksten. Du kan også få skrivekonsulentbistand undervejs i processen, mens du stadig skriver på dit manus.  Eller du kan hyre mig som ghostwriter, hvor jeg formidler dit stof og skriver din bog.

Ønsker du i stedet at sende din idé til et forlag, inden du skriver din bog, kan jeg også hjælpe dig med at få skrevet en synopsis og et prøvekapitel.

Lad det ikke være synd for træerne!