Skriv en artikel


Enter your text here...

Photo: Rita Morais, Unsplash

Forfattere (og andre) skal indimellem også skrive kortere artikler og koge en hel bog, flere års forskning eller holdninger ned til 800 ord.

Ligesom du kan få hjælp til at skrive en bog, kan du også få hjælp til de mindre tekster: opslagene, indlæggene og artiklerne, så de passer til mediet og målgruppen.

Det skal nemlig ikke kun handle om lange bøger på minimum 200 sider og flere måneders arbejde. Hvis du som ekspert kender dit stof, hjælper jeg dig med at finde den gode vinkel, så vi kan få skrevet en skarp tekst.


Få hjælp til: 

  • Debatindlægget
  • Essayet
  • Reportagen
  • Indlægget, opslaget, kommentaren.  

Når forfattere skal skrive artikler

Nogle forfattere bliver indimellem kontaktet af medier eller af andre virksomheder, som beder forfatteren om at skrive en artikel til dem. De kan se en idé i at koge indholdet af fagbogen ned til artikelformat eller til et blogindlæg, fordi det har relevans for lige præcis deres medie eller virksomhed.

Selvom man kan finde ud af at skrive en hel bog, er det ikke sikkert, at man også kan finde ud af at skrive en artikel. Her er ingen lange kapitler, hvor du kan få lov til at udfolde dig, og der er heller ikke plads til et større noteapparat. Og det er (surprise) heller ikke alt fra din bog, du kan have med i en artikel.

Omvendt er det heller ikke alle, der kan skrive en artikel, som også kan finde ud af at skrive en bog.

Du behøver selvfølgelig ikke at være forfatter til en bog for at kontakte mig. Jeg kan også godt lide folk, der ikke er forfattere.

Undgå at blive slagtet af sprogpolitiet

Det kan være en god idé at få dig en fast tekstforfatter, hvis du har mange artikler eller indlæg, du gerne vil skrive, og du ikke har overskud til at blive slagtet af sprogpolitiet.

Hver gang du skriver noget, der ikke er velformuleret eller er fyldt med fejl, risikerer du, at din pointe drukner.

Der er intet som et manglende nutids-r, der kan få fråden frem i folk.Klippekort til artikler

Hvis du ved, at du jævnligt vil lægge kortere tekster op på dine kanaler, eller at du vil sende kommentarer og kronikker til avisredaktionerne, kan du få fat på et klippekort.

Klippekortet er til redigering og omskrivning af tekster på op til 1.000 ord pr. tekst. Udkastet sender du til mig, og så vi tager en snak om, hvem teksten er skrevet til, hvad den vigtigste pointe er mm, og så omskriver jeg.

Klippekortet specifikt til artikler kan du bestille, hvis du ikke har brug for lange sparringssnakke, feedback eller at blive guidet, men mest af alt har brug for en andens hånd, så du kan få teksten færdig. 

Hvis du gerne vil have sparring, rådgivning og at blive guidet, så tag i stedet et normalt klippekort.

Du får login til din egen kundehub, hvor du hele tiden kan holde øje med, hvor mange tekster du har fået skrevet, og hvor mange du har tilbage på klippekortet. 

Kr.

10.000

+ moms

4 tekster

  • Omskrivning/redigering.

Kr.

19.000

+ moms

10 tekster

  • Omskrivning/redigering. 

Cookies? By continuing to use this site, you accept our use of cookies.