Få skriverådgivning mens du skriver

Gør din skriveproces sjovere og langt mere dynamisk med din egen personlige skriverådgiver. Rådgivningen er tilpasset din skrivestil og hjælper dig der, hvor du har brug for det. 

Skriverådgivning

Med løbende skriverådgivning bevæger du dig hele tiden i den rigtige retning for din tekst. Du undgår at fare vild og at ville for meget med din tekst. Skriveprocessen kan være ensom, og du kan hurtigt miste overblikket over din tekst. Hvis ikke du er del af en skrivegruppe og heller ikke ønsker at lade andre læse dit manuskript, har du kun dine egne gisninger at tage beslutninger ud fra. Og det er sjældent nok.

Det er heller ikke altid en god idé at få din ægtefælle, søster eller bedste venner til at læse bogen igennem. De vil som regel gerne rose dig og gøre dig glad, nu hvor du ikke har sovet længe i tre år og er gået glip af diverse paint ball-turneringer og champagnefrokoster. Brug dem som dit private heppekor. Dem kan man aldrig få for mange af. Men den konstruktive kritik skal du ikke forvente fra din moster.

Allier dig i stedet med en skrivekonsulent, og bliv overrasket, inspireret og få struktureret dit stof. Indimellem er din skrivekonsulent også dit eget minimale heppekor. Altså når du skriver godt.

Det at skrive er meget mere end blot at få formuleret dine pointer hen over 12 kapitler, at få knaldet et forord af og så smække et kort resumé sammen til en bagsidetekst, og så skulle dén være hjemme!

Enhver, der har skrevet en bog, ved, at der ligger mange timer bag hvert eneste velfungerende kapitel, afsnit, sætning, ord og semikolon. Men forfatterne ved også, at de mange detaljediskussioner og de sidste skridt op ad abstraktionsstigen kan være udfordrende og sjove.

Ny inspiration med skriverådgivning

Som skrivekonsulent kigger jeg på dine helt konkrete udfordringer – det kan være i forhold til bogens rene indhold og form, og det kan også være i forhold til skriveprocessen. Jeg hjælper dig, så du får struktureret dit arbejde med bogen, og så du kommer videre, når siden bliver ved med at være bleghvid. Og jeg hjælper dig med at rydde op og sortere fra, når du får lavet flere og flere mapper med uendelige noter og research og aldrig kommer i gang med selve manuskriptet. Jeg finder ind til kernen af din bog. Du skal nemlig ikke skrive alt, hvad du ved.

Jeg oplever tit, at forfattere får fornyet tro på deres projekt, bliver inspireret og finder deres egen forfatterstemme, når vi begynder et samarbejde.  Erstat de dårlige vaner med gode, ryd dit sprog for distanceret rapportformuleringer, og få lysten til at skrive tilbage.

Du har mulighed for at købe et klippekort på 5, 10, 20, 30 eller 40 timer.

Skriv til mig på rikke@rikkefinland.dk, hvis du vil vide mere.