Pas godt på træerne 

Udgiv gode bøger!

Photo: Jaz King, Unsplash

Der skal være en grund til, at de der træer bliver fældet for at kunne trykke din bog. Nogle gange er bogen så god, så det er stammerne værd.

Andre gange er det synd for træerne.

Fagbøger er formidlingHvis du skal undgå nogen som helst form for medlidenhed med diverse træsorter, skal du sørge for at have relevant og unik viden, du kan præsentere for læseren.


Og du skal sørge for, at den viden også bliver formidlet i en velskrevet og velkomponeret fagbog.


Men en fagbog kan være mange ting, for det er ikke nødvendigvis en 200 siders satan med forord, appendix, stikordsregister osv. Det kan også være en journal, det kan være en samling af korte tekster, det kan være et essay, en e-bog, en lydbog.


Om du skriver en 200 siders fagbog med cases og et stikordsregister, eller om du laver en 25 siders pdf, så er der alligevel én ting, der går igen.


Og det er at fortælle en god historie. 

Pas godt på træerne

Photo: Kal Visuals, Unsplash

Gør noget godt for din læser og for ham her tree huggeren. 

Hvilken hjælp har jeg brug for?

Her kan du se de tre forskellige typer af redaktør-hjælp, du kan få til din fagbog. 


Her får du en redaktør tilknyttet, fra du går i gang, til du er færdig. Vi mapper din bog, finder retningen, og så har du en hånd at holde i, mens du skriver.

 

Du kan forvente en kombination af økser, når noget skal væk, og en god gang guldgraveri, når vi skal finde frem til alt det gode.  

Når du har brug for rådgivning, let redigering, omskrivning af korte tekster, sparring på idéer eller andet, der har med skrivning at gøre, så kan du få fat på et klippekort.


Det er til dig, for hvem et langt skriveforløb bare generelt er ... for langt, og en enkelt snak er alt for lidt.

Vi skaber et framework til din bog. Det bliver dit personlige arbejdsredskab, som udstikker retningen for dig. Du ved hvad du skal skrive, hvordan du skal skrive det, og hvorhenne det alt sammen skal stå. 

LINDA BURLAN SØRENSEN

-INDEHAVER NEOKOGNITIVT INSTITUT-

Jeg havde længe ønsket at skrive en bog og dele min viden, mine tanker og min erfaring som fagperson. Men mit bogprojekt var fuldkommen uoverskueligt. Jeg kunne ikke se, hvordan jeg skulle starte og slutte projektet, og hvordan jeg overhovedet kunne få det til at blive til et produkt.


Da jeg begyndte at arbejde sammen med Rikke, blev det nemmere for mig at være kreativ. Rikkes klare struktur betød, at jeg fik et kreativt flow af tanker og idéer, og de blev formidlet på en læsevenlig og forståelig måde. Vores samarbejde var meget fleksibelt, og for sådan en som mig, der har brug for meget fleksibilitet, har det været fantastisk.


Der er virkelig mange ting, jeg satte pris på ved vores samarbejde: Rikkes hurtighed i forhold til at kunne sætte sig ind i et nye emne og også hendes hurtighed i forhold til at forstå personen, hun sidder over for. Hendes viden og videbegærlighed. Hun har en stor viden og søger informationer om det, hun ikke ved. Rikke har en tilpasningsdygtighed, der kommer den person, hun sidder over for, til gode. Det er tilpasning forstået i den allermest positive forstand.


Jeg har fået en bog, som er loyal i forhold til mine egne tanker om teorien og metoden. Mange har fortalt mig, at det er som at høre mig tale, når de læser bogen. I forhold til min virksomhed er det væsentligt for mig, at jeg nu har mit eget materiale, som afspejler den måde, vi arbejder og underviser ud fra i virksomheden.

Cookies? By continuing to use this site, you accept our use of cookies.