Tekstforfatter

Hav altid en tekstforfatter ved hånden. Du bliver så glad for det i længden.

Fagnørder har som regel en masse på hjerte. Og selvom man kan være dygtig til sit emne, er man ikke nødvendigvis dygtig til at skrive om det. Fagbogen kan du få ghostwritet. Det samme kan du gøre med de mindre tekster: opslagene, indlæggene og artiklerne, som jeg kan skrive for dig. Eller du kan sende dit oplæg og få mig til at redigere det for dig, så det passer til mediet og målgruppen.

Du kommer nemlig ikke uden om dem. Teksterne. 

Undgå at blive slagtet af sprogpolitiet

Det kan være en god idé at få dig en fast tekstforfatter, hvis du ikke har overskud til at blive slagtet af sprogpolitiet, og hvis din pointe drukner, fordi du har glemt et komma og har stavet “gjordt” med d.

Ligegyldigt om du står med en bog i hånden eller ej, skal du stadig skrive de mindre tekster, hvis du gerne vil fortælle folk om din nye metode, din anderledes vinkel, eller din vigtige pointe.

Fast aftale eller klippekort for de impulsive

Du kan lave en fast aftale med mig, hvis du for eksempel ved, at to gange om ugen skal du lægge et opslag op på din virksomheds facebookside. Så aftaler vi pris og timetal på forhånd og laver en fast fakturaaftale.

Men hvis du er mere flyvsk og bare engang imellem får trang til at skrive en kommentar eller en klumme til aviserne, kan du få fat på et klippekort. Så kan du få hjælp, når du går i sort over teksten, eller når du ved, at det der blogindlæg, du er blevet inviteret til at skrive, ikke bliver skrevet, hvis ikke du holder en tekstforfatter i hånden.

Send mig en mail på rikke@rikkefinland.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.