Har du brug for en tekstforfatter?

Forfattere (og andre) skal indimellem også skrive kortere artikler og koge en hel bog eller flere års forskning ned til 500 ord. Det bliver nemmere med en tekstforfatter i hånden.

Få en tekstforfatter til at hjælpe dig med at skrive dine tekster. Så kan du nå mere af alt det andet.

Ligesom du kan få hjælp til at skrive en bog, kan du også få hjælp til de mindre tekster: opslagene, indlæggene og artiklerne. Dem kan jeg skrive for dig eller hjælpe dig med at skrive, så de passer til mediet og målgruppen.

Det skal nemlig ikke kun handle om lange bøger på minimum 200 sider og flere måneders arbejde. Jeg har også skrevet artikler, essays, reportager og pressemateriale. Hvis du som ekspert kender dit stof, hjælper jeg dig med at finde den gode vinkel på dit stof, så vi kan få skrevet en skarp tekst.

Pressearbejde sender jeg i dag videre til andre, men essays, indlæg, reportager og artikler skriver jeg stadig.

Når forfattere skal skrive artikler

Nogle forfattere bliver indimellem kontaktet af medier eller af andre virksomheder, som beder forfatteren om at skrive en artikel til dem. De kan se en idé i at koge indholdet af fagbogen ned til artikelformat eller til et blogindlæg, fordi det har relevans for lige præcis deres medie eller virksomhed.

Selvom man kan finde ud af at skrive en hel bog, er det ikke sikkert, at man også kan finde ud af at skrive en artikel. Her er ingen lange kapitler, hvor du kan få lov til at udfolde dig, og der er heller ikke plads til et større noteapparat. Og det er (surprise) heller ikke alt fra din bog, du kan have med i en artikel. Omvendt er det heller ikke alle, der kan skrive en artikel, som også kan finde ud af at skrive en bog.

Du behøver selvfølgelig ikke at være forfatter til en bog for at kontakte mig. Jeg kan også godt lide folk, der ikke er forfattere.

Undgå at blive slagtet af sprogpolitiet

Det kan være en god idé at få dig en fast tekstforfatter, hvis du har mange artikler eller indlæg, du gerne vil skrive, og du ikke har overskud til at blive slagtet af sprogpolitiet. Hver gang du skriver noget, der ikke er velformuleret eller er fyldt med fejl, risikerer du, at din pointe drukner. Der er intet som et manglende nutids-r, der kan få fråden frem i folk.

Fast aftale eller klippekort for de impulsive

Du kan lave en fast aftale med mig, hvis du for eksempel ved, at to gange om ugen skal du lægge et opslag op på din virksomheds facebookside. Så aftaler vi pris og timetal på forhånd og laver en fast fakturaaftale.

Men hvis du er mere flyvsk og bare engang imellem får trang til at skrive en kommentar eller en klumme til aviserne, kan du få fat på et klippekort. Så kan du få hjælp, når du går i sort over teksten, eller når du ved, at det der blogindlæg, du er blevet inviteret til at skrive, ikke bliver skrevet, hvis ikke du holder en tekstforfatter i hånden.

Send mig en mail på rikke@rikkefinland.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.